once in a lifetime.....

Jeg vil også til Zambia! :)

mandag 14. mars 2011

Torsdag 10.03.2011. Tid for å snu?

Vi våknet opp til ett Bergen, dekket av nysnø. Ganske symptomatisk egentlig, det har vært en kald og lang vinter i Norge, og hva kunne vel ikke vært bedre enn å reise fra snø, og komme tilbake i Juni, med full sommer! J
Etter en god og stor norsk frokost, bar det av gårde til Flesland, hvor vi traff på de andre sj.pl.studentene. Her er siste  tidspunkt for å ombestemme seg om man ønsker det, herfra er det ”no-point-of-return”. Men en slik mulighet som dette, i regi av Høgskolen skal man ikke gi slipp på. Derfor er vi ”GOOD2GO, rgr Houston”
3 av dem hadde allerede reist til København med ett tidligere fly, men derfra skal vi reise samlet. Kort fortalt, gikk turen ned helt knirkefritt, akkurat som planlagt. Bagasjen kom helt frem til Livingstone, og kun ett par av oss som måtte sjekke inn på andre flyplasser underveis.
BERGEN-KØBENHAVN-MUNCHEN-JOHANNESBURG-LIVINGSTONE = ca 23 timer! Vi har hvertfall fått vår dose med flyvninger, og flymat…. Men utrolig stilig å fly noen skikkelige kjemper med Touch-screen video/entertainment/music i hvert sete. Det manglet hvertfall ikke på ting å gjøre når man ikke fikk sove nedover mot Sør-Afrika. (maks 3-4 timer med urolig søvn for undertegnede.)

1 kommentar:

  1. Åhhh,blir så avundsjuk på dig Lasse!! Har man en gång besökt den afrikanska kontinenten är man beroende för alltid... Kan varmt rekomendera en flygtur med helikopter över fallen,väl värt pengarna. O raftingen på Zambezi om du vill ha en nära döden upplevelse... O länder väl värda besök är Botswana med stora elefantflockar, Namibia med de enorma sanddynorna o Tanzania med fantastiska safariparker. Tror Ngorongoro ligger där om jag inte minns fel o det är en av dom mäktigaste naturreservat jag besökt:-) Så passa på när du ändå är i trakterna:-) Kram Petra!

    SvarSlett