once in a lifetime.....

Jeg vil også til Zambia! :)

torsdag 25. november 2010

Mer info å huske på....

Avreise
Avreise bli  omkring 11-13 mars 2011. vi skal være der fom.uke 10 – tom.uke 23. hjemreise blir da 10-12 juni.
 
Flyreise:
Studentene ønsker å reise ilag, og andre som har reist til Zambia, brukte Bergen-Schiphol(Amsterdam)-Nairobi-Lusaka-Livingstone for sin reise. Har allerede sjekket opp litt, og hvis vi reiser Bergen-Frankfurt-Johannesburg-Livingstone, kommer billigste tur på ca 10`000,-
Huset vi skal bo i:
skolens sine heimesider  finner en blogger og reisebrev fra studenter som har vært i Zambia, og som er der nå. Der finnes det masse info om hus og hvordan vi skal bo der nede.
Alle får egne rom (Hurra!), huset ligger midt i ett boligdistrikt, hvor det er mye fattigdom. Vi får privat vakt og hushjelp som er i huset hver dag, og det er trygt å leggje igjen verdisaker (pass, data, telefon). Hushjelpa har ansvar for daglig vask av fellesområde.(Yej......!)
Huset ligger i fin avstand til sjukehuset, der er fullt mulig å gå på jobb, men det er viktig å ha gode sko, da det er grusvei hele vegen, og lett å få stein/grus i skoen ( kan fort føre til blemmer og sår på beina).

Vi får med oss arbeidsklær/uniform av skulen, men usikkert hvor mange skift. Det er opp til hver enkelt å vaske uniformen (for HÅND!). Sko skal være svarte eller brune, og tette, det er ikke tillatt med sandaler eller åpne sko.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar